Oběť
Anotace: ...nic není, jak se zdá...
Koruny stromů
z mlhy se tyčí k nebesům.
Kamenný oltář
zalil měsíc světlem svým.
Krůpěje potu
zaslepili oči, skrývajíci touhu.
Kamenný nůž brázdí hruď.
Stojíš tu
v bělostném rouchu kněžek.
Hrdá a vznešená, čekáš.
Poklekám
a v rukou mých se chvěje srdce.
Tak podívej se mi do očí
a čti.
Prosím jen chvíli se dívej,
než mlha zakalí můj zrak.
Přečteno 363x
Tipy 23
Poslední tipující: Marcella, prostě já, Natálie T., isisleo, Noc17, Juan Francesco de Faro, Belmon, smudlinek, Psavec, Isobel, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)