Anibko, po letech :-)) tě na dálku zdravím, i když si vzpomenu mockrát!!!! Veršíky smutné, ale snad zase bude lííííp! Držím pěstičky!
27.04.2008 16:03:00 | Dalimila
nádhera!! jj poslední polibek.. možná proto.. abysme měli na co vzpomínat.. bohužel jsou to většinou ty nejbolestivější vzpomínky..
13.04.2008 19:23:00 | Světluška =)
...češtinu jsem dala již do pořádku....můj PC se pomátl a neakceptoval háčky a čárky...
07.04.2008 20:46:00 | Aniba