Game over
Game over
Zatím co slunce každý den vstává
Vzpomínky zašedlé hlavou mi plynou
A vidina Tebe těžce mě zmáhá
Když pomyslím na to,
že tys někde s jinou.
Zatím co mraky po nebi plují
Zatímco tráva se k životu vzbouzí,
Jsem ztracená v skrytu jak ve dračí sluji
A nic už mi nezbývá
než přežití v nouzi.
Zatím co v mlhách jež vybledly časem
...Stal jsi se prvním...
...změnil´s mě v ženu...
Doznívá láska mým zničeným hlasem
A ze hry zas spadla jsem…
na hlavní menu.
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, Mácha, Simísek, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)