Moje tasemnička
Anotace: Nenechá mě spát, mrcha jedna..
Sbírka:
Déčko
povídala
že přišla z lesa
povídala
že nosí nebesa
já to slyšel
a hlavu natách
její vůně
je mi v patách
sleduje mě
kudy chodím
nedá pokoj
to ti povím…
tady sedí
někdy smutná
chová ve mně
svýho kluka
nevěra
ta jí nevadí
ona však
nikdy nezradí
-(je zásadová)-
svému pánu
ta je věrná
kdo ví co mu
nakukala
kukuku
jsem nevěstou
kukuku
pojď se mnou
povedu tě do nebe
z tvý duše vyrvu tě
tvoje tělo zahrabu
a do pekla tě dovedu
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)