Ptal ses...
Anotace: Reakce na jednu malou milou SMS.
Řekni mi, holka, proč se tak honíme ?
(Proč ? Hrajeme hru. Na schovku s vlastním stínem.
A na babu s vlastním já.)
Nespíme, nejíme, na koho myslíme ?
(Spaní a jídlo ? Proč ? Chceme lásku cítit.
Potřeby těla - hloupé banality.)
Ztrácet se je tak snadné, najít se však a být...
(Mnozí se ani nehledají, a nic jim nechybí.
Našinec občas závidí.)
Sami v sobě bloudíme...
(V bludišti nitra, přežijem další zítra.)
Vystoupat...
(na hrot bolesti a hebkost euforie)
a neskočit...
(jak na to sílu mít...)
Přečteno 342x
Tipy 33
Poslední tipující: Pavelpaja, Woski, maena, cevert, Martinecka23, Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, Lukáš Rymeš, prostě já, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)