radši budu pidlookej
nežli mdlého rozumu
na otázku zda jsem OKej
hned mu vrazím přes hubu ...
osudu i doktorovi
co mi život škaredí
na můj život plný něhy
chystají mi náledí ...
*- .... ale já se nedám ...
02.04.2008 23:28:00 | HarryHH
To že řekli? Žádnej div,
dá rozum,na vočním dělá
velkej slepej kolektiv.
To bude ta pravda celá-
ještě se mi zeptat chce-
Ty už znáš to v ordinacích-
když na tebe doktor řve,
třicet kaček zas Ti vrací...??:)
02.04.2008 15:02:00 | Skywalker
na vočním já jednou byla
ale už tam nepudu
moc se tam se nelíbila
dochtor mi udělal vostudu
křičel: táhni pidlovoká
kdo má todle vydržet
do kerýho mám hledět voka?!
todle není žádnej med...
:o)
02.04.2008 14:35:00 | hanele m.
Když se díváš do sluníčka,
ať už pravdou,nebo lží
zavři přitom pevně víčka
jinak skončíš na vočním...:)-S-
02.04.2008 14:18:00 | Skywalker