Malá modlitba Harmonie
Zachraňte kočičí pláč, aby se neztratil smích
projít děravým plotem
na čele se studeným potem
na bruslích.
Utrhni divokou růži, aby další mohla kvést
ulehnout do peřin trávy
s kamenným smyslem zprávy
z cest.
Uctívej hlad, aby ses mohl najíst
sledovat zlatavé Slunce
ve stínu borovice
číst...
Neboj se smrti, aby nezanikl život
proplout vesele světlem
tajuplným světem
bez bot.
Prožívej život, abys mohl v klidu zemřít
do knihy duše psát
s hmotou se rvát
se vším se smířit.
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)