Anotace: kéž bych jí mohl ukázat všem lidem na světě...
Vtipné, avšak já raději štíhlé zadnice :)
27.11.2009 01:55:00 | Lilien
:D:D pan vtipálek :) počkej co s tvojí krásnou prdelí, udělá šedesát let života :) to ti garantuji, že nebudeš už mít náladu jí líbat :) ale neber si to nějak zle... dílko je vtipné, a jsem ráda, že jsem na něj narazila :)
27.09.2008 22:39:00 | Puck
no rozhodne zajimave..bla,bla,bla...jen ta posledni sloka se ti nejak nevydarila...
02.04.2008 20:11:00 | saddova