Pár kapek
Anotace: Když se pozdě večer zamyslím a jen tak naslouchám...
Pár kapek krve na koberci,
prach starých hvězd,
laskavé přání zašeptané do vlasů
"Mnoho vody uplynulo, má maličká..."
Pár kapek krve
jen tak, z laskavosti
abys už neplakala
abys už nebyl sám...
Mnoho vody
a ohně
a také hlíny nad hlavou
...jen tak zatraceně málo vzduchu v plicích...
Ve sklence po dně vína
večerní šero vkrádá se do polic knihovny
Na křesle vrní kočka
- má devět životů
milovaná ruka svírá pomalu bijící srdce
milovaná ruka, která...
...tak jako už tisíckrát...
ten koberec zase umyje...
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, Alea - kometa kdovíco přinese, FETKA, Muriel, saddova, Danah, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)