Anotace: ...kdyby jsi byla úplně zmoklá, aby ti proužky vody stékaly po vlasech do výstřihu byla by jsi hezčí, ale i polopromoklá jsi kouzelná..........
Déšť obvykle nemusím.Ovšem v Tvém podání tahle oblačná záležitost dostává úplně jiné rozměry.(Líbí,moc!:) -S-
03.04.2008 12:24:00 | Skywalker
Malý letní, či jarní děštík je příjemný, ale jak leje a fouká, tak teplý čaj a děka nás může zachránit před nachlazením, kterého se pak člověk těžko zbaví. Jinak dílko je poutavé a líbí se mi.
03.04.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.
Teda co mám psát je to prostě nádhera....nemůžu se dočkat každé Tvé nové básně a nikdy se nezklamu....
DOT: jtd jen tak dál :o)
02.04.2008 22:58:00 | Noc17