Anotace: Kam se na ně hrabeme... jo a tím evropským dítětem nás samozřejmě nechci urazit, to je pouze konzumní znuděný jedinec ,nevím jak vy ale já jich kolem sebe občas zahlédnu... nepromarněme dítka svůj život..
No jako básnička nic moc...., ale má to nápad. A to je někdy důležitější než všechno ostatní .... :-)
03.04.2008 19:25:00 | anti-HERO
To je fakt, formálně je to nedodělané, ale pobavila mě, mělo to něco do sebe.
02.04.2008 20:19:00 | prostě Zuzana
no dle meho nic moc, chybi mi tam rytmus, obcas to dre...myslim, ze kdyby se na tom vice zapracovalo, tak by to bylo lepsi...
02.04.2008 20:02:00 | saddova