Poslední, s úctou
Poslední, s úctou
Ledové krystaly ulpěly mi na rtech,
už sladkou chuť v ústech cítím
A tak svou krví maluji vyznání na zdech,
rudé kapky věnuji pavoučím sítím
Tělo mi zahalil chlad a mráz,
v husí kůži oblékla jsem se
Bude se mi teď odcházet snáz,
když tolik krve vycedilo se?
Před očima jen tma a strach,
najednou rozplynul se v tmách,
místo země,stal se ze mě prach
avšak smrt není života krach
" Tak už buď sbohem, už je čas!
Nezemřeš, žiješ v nás.. "
Přečteno 365x
Tipy 11
Poslední tipující: Kozoroh 1, jiljovský, Simísek, Dedillope, Anejet, whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)