Anotace: Někdy je potřeba od všeho utéct (jestli Vás to potěší, je to krátké). Prosím o komentáře.
koukám asi první veřejný básnický pokus - není to vůbec špatný /je těžký dobře vázat.../ a máš dobře obsahově zvolená slova, pěkný jazyk celkově ale rytmicky by to chtělo učesat... a zkusit se vyhnout gramatickým rýmům... tak jen obyčtip zatím, jo? :o)
06.04.2008 17:47:00 | hanele m.
Zajímavý rytmus slov i nezvyklé téma...jenom trochu doplnit čárky ve větách.
02.04.2008 23:51:00 | spare