tisícikrát
Anotace: s vďakou venované hanele m. ktorá svojim slovom lieči všetky bolesti
už niet miesta pre myšlienku..
niet miesta pre túžbu
všetko odniesol
na svojich krídlach čas
zbytočne vyškerený...
zapečatil bývalé
odniesol sľúbené vysnívané a nesplnené
chvíľu postál ako ubolené srdce
a zavinul život
do jemnej siete pavučín
len tichý plamienok
takmer nepostrehnuteľný
ako okamih číročistej pravdy
pomaly tlie a nedá zabudnúť
je stále prirodzené a správne
stáť a dívať sa...
očami plnými lásky
milovať ...
hoc bez otázok a odpovedí
osamelosť dostáva tvar
bolesťou sa krásnie
hriechom patrí rozhrešenie
a čo žena ..?
tá ktorá štíhle nohy kladie
pomaly krok za krokom na ruže
čo jej nimi cestu vysypali?
voňajú omamne
a vyzerajú ako ona
a po jej bosých chodidlách
ostávajú na chodníku krvavé stopy
ktoré nik nechce vidieť
kráča sama.....a predsa už nie tak celkom
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: J's .., jedam, Psavec, Dračičák, Lota, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (2)