Řeka slz
Anotace: Zprvu pln nadějí a plánů budoucích, padám do řeky těžkých slz horoucích
Řeka slz
Jsem na začátku konce
nebo na konci začátku?
Jedu rychle, nevybírám zatáčku,
dostávám na stůl každodenní omáčku.
Omáčku plnou lží a polopravd,
že budeme mít na kopci hrad.
Hrad a hvězdy v náručí,
kdo mi je však zaručí?
Zprvu pln nadějí a plánů budoucích,
padám do řeky těžkých slz horoucích.
V řece ryby smutku holdují,
další výsměch po těle mi malují.
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: takova, Charibeja, Gabi, sluníčko sedmitečné, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)