Anotace: Je to o kobyle která zemřela ne plynovou koliku v Brněnské nemocnici a bylo to jen koli tomu že dostala najíst brzo ráno a proto se omlouvám za chyby které sem tu napsala
Ahoj Luci! Je to fakt krásně napsaný. Určitě Ti musí moc moc chybět... Je to z těch veršů cítit!
--------------------------
... apiš! to pomáhá!
15.05.2008 18:01:00 | Hannazka
Tak snad dostaneme my v životě Šanci, když ona jí byla s stejně jí neměla (kobylka jménem Šance...)
09.04.2008 23:35:00 | G.P.
Také jsem si zaplakala - a máš pravdu, kdyby člověk víc přemýšlel, nemuselo se to stát... A tak je to s námi lidmi pořád, pořád něco nedomýšlíme, nedovciťujeme...
04.04.2008 11:07:00 | Levandule
...teď tě chválím,jak nikoho za žádnou básničku za poslední tři měsíce,skvostná a hodně smutná.Je z člověka s velkým "Č".Často se ani k smrti člověka nechováme tak dojatě a pietně.
03.04.2008 14:56:00 | WAYWARD