Kámen u srdce
Anotace: To u srdce, tam tlačí kámen
Kámen u srdce
Hledal jsem světlo v temnotách dnešní doby,
plné zármutku a zapáchající zloby,
v té noci co ničí rychle den,
v tom světě, kde nedokážu žít svůj sen.
Zde, kde láska neznamená téměř nic,
to u srdce, tam tlačí kámen,
mít tak jen jedno místo, kde je dobra víc,
ať není s mými city amen.
Na těchto místech, jenž mají studené stěny,
jen stěží dosáhnu uspokojující změny.
Kéž změní se to v proudu času,
ať zažiji na světě krásu.
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Šams, takova, excited, saddova, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)