Slečna noci
Anotace: Smyšleninka, která mě napadla v naprosto nevhodnou chvíli - o tělocviku. Taky podle toho vypadá :-) Hlavní myšlenka - pokud nemáš vyřešenou minulost, nemůžeš naplno prožít ani svou budoucnost či přítomnost.
Jde sama
Jde černou tmou
Má pramen vlasů v ústech
Jde sama
Tou krajinou
Po starých šedých mostech.
Ta duše
Častá zrádkyně
Ví, budoucnost je v dáli
Až pramen
Ze rtů odhrne
A všechny mosty spálí.
Přečteno 340x
Tipy 21
Poslední tipující: jára spots, už ne pernikova princezna, Morgenstern, Jean-Valjean, el viento, Klíček, Juan Francesco de Faro, Sarazin Faestred, 0-0, Petbab, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)