Richardům
Richarde, Richarde
ty malej bastarde
jako ty druhej vůl
jen tak se nenajde
proti tobě dokola
každej je půl vola
ať ti štěstí drží
v leže nebo kleče
vítr v plachtě svěží
a to je nasnadě -
smutek ať se krčí
v přeukrutný křeči
to ti přeju příteli
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, Erion Fate, Cassandra
Komentáře (3)
Komentujících (3)