Naše zajímavá realita v ohni
Každý z nás si přeje to samé!
Být si něčím jistý!
To je mé přání,
největší odměna,
být si jistá lidmi.
Spoléhat se na druhé,
věřit a přátelit se.
Chtěla bych málo,
přitom dnes je to mnoho.
Vrátit bych se chtěla,
do dob, kde nebyly sítě,
tam, kde nevěděli o mně,
hlavně o každém kroku.
Dnes nejsme svobodnější,
než dřív.
Ten druhý nás má blízko,
stačí zavolat,napsat zprávu,
jsme bohužel spojeni.
Někdy výhoda, často nevýhoda.
Třeba to jednou bude zase jiné.
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Belmon, NikitaNikaT., Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)