B Y C H
Chtěl bych mít vrtuli...sám bych ji roztočil
přes vaši nevoli
Vznesla mě do výše...z malého města
úplně nejvýše
S volností ptáka...bych se tam radoval
k řízení netřeba páka
Tam bych si kličkoval...jak anděl v ráji
také bych maloval
Obrázky překrásné...bez srdceryvů
a barvy jen jasné
Pak bych je shazoval k vám dolů na zem,otevřel srdce
...a nejsem blázen
Jsou to jen psaníčka...pro city bolavé
pro vaše srdíčka
Až by to bolelo...a upad´jsem na zem
tak by to skončilo
...vrtule došly řekněte, Ámen.
Přečteno 300x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, cevert, Martinecka23, Pavelpaja, Aťan, Belmon, s.e.n, NikitaNikaT., sophia92, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)