Anotace: Tahle báseň mě napadla v podstatě za chůze.bylo tak sychravo a mě najednou napadla první sloka. Druhou jsem pak v nějaké té "můze" rychle dopsala v autě. Je to jedna z mých oblábených básní:)
Sbírka: Ucelená tabu
Jejda, jsem napsala do anotace "oblábených"..no...samozřej,ě tam má být "oblíbených", i když oblábené je hezké nové slovíčko, které by taky sedělo..:)
03.04.2008 21:20:00 | Calypsó