Rozhodnutí...
Anotace: ***Nightwish - Creek Mary's Blood***
Krokem loudavým zdolává horskou stezku
vrásky ve tváři, prach na šatu
obloha s červánky po rozbřesku
marně ho vyzývá k návratu...
Starý indián zdolává pouť poslední
vrásky ve tváři, v srdci let šedesát
a než se rozední den nevšední
...jen skály viděly jeho volný pád...
Letěl k lepšímu životu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)