Poprvé a naposled
Anotace: Zakázané ovoce chutná nejlépe a někdy nás může přivést do záhuby...
POPRVÉ.... A NAPOSLED
Všechno je skvělý,cítím se šťastná,
první zkušenost je vždycky krásná.
Jsem pánem svýho života,čas umím zastavit,
jsem v tom až po uši,nedokážu se tomu postavit.
Cítím se lehká,lehčí než vánek,
možná mě čeká už jen věčný spánek.Trochu jsem přebrala,teď už to vím,
měla jsem si uvědomit,co nemůžu a co smím.
Ale teď už na všechno pozdě je,
nezbyla mi skoro žádná naděje.
Jehlu si pomalu přikládám k paži,
nevím,o co se všichni kolem mě snaží.
Chtějí mi pomoct,dostat mě z toho
i slz už pro mě padalo mnoho.
A čí je to vina?Kdo za to může?
Kdybych mohla,stáhnu ho za živa z kůže.
To on mě stáhl na dno a hodil na mě tu prázdnotu,
teď už jen matná vzpomínka a injekční stříkačka po mě zbyly tu.
Já už se nevrátím,už nikdy víc,
vybrala jsem si cestu a vydala se tak jisté smrti vstříc...
Komentáře (2)
Komentujících (2)