Skláníš se nade mnou
Anotace: takové je milování, když ze vstahu vyprchá láska a vášnivé napětí... :/
Skláníš se nade mnou
jak nad prázdným umyvadlem
zahleděná do sebe v zrcadle
vzrušená jen svým nahým tělem
Skláníš se nade mnou
prázdná a žíznící
Jsi pouhým kráterem -
otiskem v Měsíci
Pohled máš skelný
a dlaně tak chladné
Čekám jen až ti
srdce z kamene spadne...
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Šerák, Isobel, ludmil, estrellita
Komentáře (2)
Komentujících (2)