Anotace: .....
... tma by neměla svítit ... měla by tmít ... nebo tak něco ...
... a je tu ještě jadna zajímavá filozofická otázka ... proč když světlo vrhá tmavé stíny ... tma nevrhá světlé? ...
07.04.2008 09:00:00 | JardaCH
obrazy krajiny ...
naší společné prazemě
než jsme ji rozdrobil
na vzdálené kontinenty
*- ... kde je jí konec ?
... ale její vůni, stále ještě můžeme ucítit ... ve vzduchu ..
04.04.2008 17:37:00 | HarryHH
... profláknutý ... na beton ... na dřevo ... a co já vím na co ještě ...
04.04.2008 11:57:00 | Marcella