... v kuchyni voní koňský guláš ... a ztracená podkůvka se smutně válí za Taxisem ...
07.04.2008 09:11:00 | JardaCH
... vidím děťátka že Vám to ladí ...
a tak to má být ... a ne smutně výt ...!!
04.04.2008 17:46:00 | HarryHH
Drahý
půjdu na exkurzi chlupů
pana továrníka Brtníka
to víš
že jdou všichni z práce
večeři máš
Troubo
--------------
Večeře byla chutná
vylízal talíř
a chystal se i na pekáč
paní Brtníkové
04.04.2008 13:00:00 | smudlinek