Zamračeno
Anotace: venku je fakt blbé počasí, už by to chtělo změnu
Dívám se z okna,
není to veselé,
jak v chemii se říká
prostředí kyselé.
Doma skoro svítím
a to je bílý den
tenhle oblak cítím
až uvnitř v srdci svém.
Ta velká bílá šmouha
všech odstínů šedí
ač jen skvrna pouhá
zarytě si sedí...
..na zemi a neuhne
a člověk vůbec neví
kdy žlutá koule v šeru dne
zas se náhle zjeví.
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, saddova, cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)