Neklidný rytíř (Lambo Diablo GTR)
Anotace: ..... (tech. pozn.: vycentrované by to bylo lepší a hezčí)
. . .
Neklidného rytíře
v brnění z listů lopuchu
stěží uvidíte na koni
Neklidného rytíře
v brnění z listů lopuchu
stěží uvidíte vyzbrojeného mečem
Neklidného rytíře
v brnění z listů lopuchu
stěží uvidíte na rudém oři z Maranella
Kdyby ovšem musel volit
– zlata maje džberů pár –
a svůj obraz v slova drolit
– rohy chůze běh a skok
a žlutá čerň býka –
nasedl by na kočár
Lambo Diablo GTR
On však volit nemusí…
. . .
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, hanele m., 0-0, Skywalker, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, cevert
Komentáře (5)
Komentujících (5)