dokonalý( perfect)
Anotace: nikdo není dokonalý..tak to prostě je a kdyby to tak nebylo byla by to pěkná nuda..:-)
Nobody can be perfect
Slova tato budí můj respekt
Na druhou stranu zas
V nedokonalosti krása je
Jde z toho po zadech mraz
Chyba není ve mně, to je špatné údaje
K čemu dokonalost? Ta zvláštní starost.
Za dokonalostí bezcílně se hnát
Chyby každé bezdůvodně se bát
Proč to, když stejně cíl je to nedosažitelný?
Pak jen cítíš se sám a poražený
Nikdo totiž není, dokonaly
Ani já!!! A ni ty ne…..!!!
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Danah
Komentáře (1)
Komentujících (1)