o přírodě
Zelená louka a rozkvetklý květ
to se jinak kouká na krásný svět
když zima své peřiny pomalu ustele
s jarem se mi vždy vstává tak vesele
Když lesní potůček šeptá si pohádky
tak na tom světě je přece krásně
tak jen tak stojím a hledím do dálky
abych pak mohl psát ty svoje básně
Ze srdcem na dlani toulám se krajem
a nemůžu se nasytit tím přírodním darem
chtěl bych teď na chvilku zastavit čas
a poslouchat v trávě přírody hlas
Přečteno 324x
Tipy 13
Poslední tipující: takova, sluníčko sedmitečné, beerede, Erion Fate, Danah, mamina, 0-0, hanele m., kavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)