:-)
Ty jsi muj sen,ty jsi mé štěstí,
zkrátka jsi ta nejlepší.
Jsi ta,kterou mám tak ráda,
prostě ta nejlepší kamarádka.
Svěřit se ti mužu se vším,
ach, tolik ti tak věřím.
Chodím s tebou ven a je mi veselo,
Prostě jsi super,to je všechno :-)))
Komentáře (0)