N EpoH O D A
Anotace: ...na češtin nehleďte.
Rozum se zastavil prožívá peklo
někdo tan přejel malinké děcko
Hoúúkajíí sanitky srotí se davy
lidi to vyčumí "není bez hlavy?"
Kde byla máma,když auto jelo?
v hospodě seděla,nalívala tělo
Řidič jen z povzdálí odolává stresu
Poliši shánějí banální adresu
Foťáky cvakají
Lidi furt kecají
Přijela sanita, utřela slzu
s dítětem zaruku,jdou k tomu vozu
Daleko od lidí hroutí se človíček
nikdo v tom nevidí ani zbla požitek
Až pak ho uviděl,ten z druhé sanitky
jenom ho prohlédl...šetřete na kytky
Supové odešli naštvaně domů,
co budou vyprávět milému svému?
Že se nic nestalo, dítě je celé,
že řidič neskončí v předběžné cele?
NE
Tak řekni co se stalo?
...Málo
Dítě je dodrý?
...Asi
A řidič?
...Starý
zralý na mary.
Dopij pivo a pojď chrápat...
Přečteno 294x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Martinecka23, Belmon, Traci, Pišák, Dedillope, Psavec, Loudilka, s.e.n, Lorraine, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)