BAROK zezdola
Kulaté báně
oblené stropy
macaté obrazy
a velké oči.
Tlusťouncí andělé
a zpuchlé děti
baňaté nádoby
vyžrané many.
Přes břicha nádherná zdobená hadra.
V barokní zahradě
zbubřelé stromy
buclaté ženštiny
a tlusté ženy.
Opuchlé duše
zbytnělým mamonem
nafouklé pozlátkem
a splasklým honorem.
Bachratá bakchantka
...odulé pysky
...obézní zábava
otylých šašků
...předemnou hromádka malého hrášku.
Přečteno 399x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Martinecka23, Juan Francesco de Faro, Loudilka, Belmon, Psavec, sophia92, Aťan, Pišák, Dedillope, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)