Před
Ještě si mě neber
na okraji ráje
ztěžkla jsem vínem
do duše uloženým
teď je mi úzko
nejisto obavami
rozechvěle
do dlaní svého těla
oblékej mě pomalu
pro doteky
které ve mně zůstanou
až se tvá ústa nasytí
probuzenou řekou
nepospíchej
nech doznít
ten mučivý okamžik
naléhavé touhy
až do nejzašší hrany
bolavé potřebnosti
splynout
Přečteno 306x
Tipy 33
Poslední tipující: maena, Mácha, Skywalker, Noc17, Pišák, stmivani.na.lepsi.casy, Juan Francesco de Faro, dva, WhiteSkull, Lota, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)