Nevidomé blues
Vyhaslé hvězdy
ve skráních,
pro teď a navždy
ve stráních
už neuvidí květy.
Padají věčnou temnotou
po dráze snění-stínů,
probořit hradbu ručkou svou,
utrhnout kopretinu...
prohlédnout,uvidět světy.
Jen záblesk světla do tmy píše
své smutné,nevidomé blues
a vyťukává velmi tiše
prosbu uzamčených úst
za dveřmi do nicoty.
Ruka je mostem
a srdce je branou
člověka k člověku,
rád budu tvým zrakem
a s kopretinou
vložím ti na ruku
paprsky jistoty.
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: PoeziGirl, Psavec, Aka Kiss, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)