RACKOVÉ
Anotace: REALITA,ŽAL A SLZY...
V slzavém údolí zebe
ruce rády by
chytly se křídel racků
a dotkly se nebe
V slzavém údolí
ptáci táhnou na jih
duše plive sníh
a srdce je sněhulák
V slzavém údolí
mi kloužou nohy
a z výšky
spadla mina strachu
V slzavém hřbitově
natahuji ruku
je plná prachu
chci z černých mraků
stáhnout svou naivitu
PRÁVĚ TEĎ POZNALA JSEM HOŘKOU REALITU
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Alan Black, el viento, cevert, Psavec, Taog, Bíša, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)