Strach?
Anotace: Máš strach?...... Stíny?To snad ne......
Strach?
Procházím ulicí snů,kde ptáci zpívají
a zvony krásně zní.
Kde není strachu v nocích probdělých,
ani stínů zlých.
Já se ničeho nebojím a tady se není ,ani čeho bát,
snad jen koutů zčernalých,nichž táhne chlad.
Těm však se já nepodám.
Půjdu dál a dál a dál…
Komentáře (0)