opilý štětec
Anotace: tak trochu kocovina..
prazvláštní opar
osvítil jednoduchost
tohohle rána
tak jedinečného
že ho nezachytí
ani štětec malířův
je to v polibku?
je to v alkoholu?
každý přece někdy
žije ve smrti
chůze okolo
mluvících obrazů
/persistence paměti/
potěšení z přítomnosti
minulých tváří
občas prostě naliju
do moře olovo
a užívám si ten stav
kdy jsou všechny ryby
utopené
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Churry, prostě Zuzana, f393n6, Who cares a lot, Psavec, jedam, cevert
Komentáře (5)
Komentujících (5)