Pochyby
Anotace: ...jak pomalu kolem nás chodí a často nás dostihnou...
Šedé pavučiny,
jen přízraky ve stínu,
ve větru se kolébají,
o snech nechávají si zdát.
Bez útěchy, bez úmyslu,
unášeny slovy jenž neznají čas,
skrz srdce do těl se dostávají,
a černí pavouci z nich vylézají.
Do mozku, krok sum krok,
usazují se a pouští se do díla,
tkají nové a stálé nové,
šedé jak oni samy, pavučiny…
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Danah, Psavec, Bíša, Pišák, saddova, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)