Zoufalci
Anotace: Tahle básnička vznikla z mých pocitů ze sexu bez lásky každý to cítí jinak a já zrovna takhle...
Jsme jen párek osamělých zoufalců a to je smutný,
Nikdo z nás nechce být sám, hledá objetí, to je nutný.
Nechápeme, že ubližujeme sobě samým nejvíc,
že i slast a rozkoš má svůj rub i líc.
Tělesná touha pravý city nikdy nenahradí,
nás to však přece jen neodradí.
Jednou z našich duší zbydou jen prázdné nádoby,
budem si namlouvat, že šťastní jsme, rádoby.
Jsme jen párek osamělých zoufalců a to je smutný,
zavřeme za tím dveře, pochopme, že to není nutný.
Komentáře (2)
Komentujících (2)