Co dodat?
Když hodnotím své činy
a sčítam co jsem zasel
tak hledám svoje viny
pak hledím nač jsem přišel.
Je bilance to neradostná
a tak procitám už scela
jak může být má duše šťastná...
vnímám pocity svého těla.
Tak málo dobrého jsem stvořil
až je mi s toho stydno
a čemu všemu jsem se kořil
aniž by to bylo nutno.
Tak myslím nastal čas
kdy vše bych mohl změnit
a udělat se šťastným zas
a z života se těšit.
Snad zasloužím si lásku,tu
jenž lepšího mně dělá
tak svolám hvězdnou porotu
a oddám se jí zcela.
Ať rozhodne nestraně
kdo jsem a zač stojím
a rozsudek ten nezvratně
s básní pro ni spojím.
A pak další ortel vyřkne tu
ta jíž verše budou patřit
a já budu čekat tiše tu
co řekne až mně spatří.
Vladyka 08
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)