Dekuji VSEM za mile komentare, a preji pekne jaro uz snad konecne bude.
06.04.2008 18:58:00 | carodejka
S tou smrtí bych tak nespěchal, i když nemůžu opomenout
na lásku až za hrob, kdy i z lásky člověk zabijí.
Tomu říkám psychicky labilní individuum. Dávat si na ně
pozor.
Líbily se mi taktéž první dvě sloky, ty poslední, jako
by z lásky a osamění skočila do hlubin jezerních z
výšky sta metrů. Tudíž jako by skočila na tvrdej beton.
Myslím, že by to už nerozchodila. Ale z lásky sebe
sama zabíjet beru jako hotový nesmysl. Nikdy nevíš,
co ti další vlna, příboj přinese.
06.04.2008 13:42:00 | jehlaspichlas
...je ve hvězdách...zda-li zapomněl...
ale asi to nebude úplně tak, protože roboti dávají záhadné znamení QQQ
05.04.2008 21:00:00 | Lota