Tkané netvory
Anotace: ..."Pavučinou lží"... Co je?
Osminohých netvorů čas...
už došel...
skrz pavučinný pohled včerejška...
Legenda začíná...
Krabice od mlíka
a
v hrobě umrlec
na stole ruka jeho...
podává se jídlo!
Tati? Už je čas, neboj se mě...
V zrcadle umrlcův stín,
už odešel
čas nám vypršel...
Imaginární přítel mě opustil
zradil
už i on?
Obsazeno...
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)