krátký popis (snad né něžností..??)
Anotace: tak tohle je malé vyjádření...podivné nálady...???
„Brouku“
vždyt ty nelítáš..
Nejsi poklad, i když si „zlato“
„Lásko moje“, proč nejsi můj
já nemňoukám a to sem „kočka“
nech jí,..ona počká..
vždyt je to "kráva"…
...tak proč sakra nebučí…
Komentáře (0)