Dobová .. melodie ...
Anotace: ... to se nedá ...
hluboký nádech
.
uvolnění, kapičky tónů
na konečcích prstů
.
chvění...
S nataženou dlaní, klečí,
prosí,
trochu brečí. ?
pro svou hloupost
pro svůj hřích
i pro ten její smích
běží
bosý
nahý, odhodlán překonat rekord
světový na krátkou trať
.
udýchaný
překonává napětí svalové uvolnění
v chomáčcích červených uhlíků hledá odpovědi
na otázky dotěrného původu o vlastní smyslnosti
která dopadla na jeho hlavu
úderem tupé sekyry
rozťala hlemýždí schránku
na tisíce malých střípků
oblázků mořské pláže
kde sám páter káže
o morálním uvědomění
dnešních mladých
lidí ...
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: Mraveneček, malá a šikovná, Noc17, carodejka, Levandule, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)