Melancholie k výročí
Anotace: ... na některé pocity se nezapomíná ...
láska, Smrt, Stáří, Samota a opuštění ...
Odpuštění přichází s novým dnem ....
zrada, Narození, Mladí, Bláznění a zavržení ...
Amorův šíp projel Tvým srdcem,
zabodl se do zdi za Tebou,
odpadnutá omítka ještě nyní odkrývá stopy ostrého hrotu.
Víc než 365 slz k zemi káplo,
víc než 52 sněhových vloček roztálo,
víc než 12 hvězd na nočním nebi explodovalo.
Je to láska nebo zlý sen,
milovat, odpouštět
a ve skrytu duše nenávidět ...
... sám sebe ...
,,,
Něžné tóny Tvých polibků
po mém těle ještě znějí,
hebké dotyky mých dlaní
po Tvých ňadrech stále hrají.
,,,
Melodie zapomnění
do mozku se tiše plíží,
maže historii,
utváří nové zítřky.
...snad lepší...
Přečteno 416x
Tipy 29
Poslední tipující: Mraveneček, Barunka=o), Princezna.Smutněnka, malá a šikovná, Noc17, Koprtinka, jedam, Lucie Teru, carodejka, Levandule, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)