Já věřím..
Andělé,
Strážci světla,
Darujte mi prosím lásku, abych mohl naplnit Své síly do Nového Začátku.
Věřím v sebe, ve své schopnosti, ve svojí víru a sílu.
Věřím ve Vás.
Věřím ve vaši nekonečnou moudrost a dobrotu srdce.
Věřím ve vaše křídla, která obklopují tento svět, a snaží se ho chránit před zkázou a utrpením.
Andělé,
Já věřím..
Dnes nastal ten osudný den.
Dnes padnu.
A tímto okamžikem slibuji,
při mé duši kráčející věčným světlem,
že v ten osudný moment- Já neustoupím..
Slibuji, při mém meči, že má víra odolá armádě démonů.
Budu bránit nevinné do posledního dechu.
Ach, andělé.
Já věřím..
Přišel čas.
Volají do zbraně.
Nastal okamžik pravdy.
Temnota přichází,
A my, bojovníci Světla vyrážíme vstříc smrti,
Jako hrdí bratři ve zbrani.
Ach, andělé.
My věříme..
My zvítězíme..
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Gaia, Kačka Ranglová, Známá - Neznámá, Yukki, carodejka, Traci
Komentáře (4)
Komentujících (4)