...rozdělily oblohu
na přísliby
sebrala jsem
tvá slova do košíků z něhy
a místo kávy
posnídala
darované úsměvy...
a jaro přišlo
tajemná ruka osudu
odvyprávěla příběhy
věčného míjení
a zápalila v našich dlaních
slunce
09.04.2008 14:11:00 | Lucie Teru