Anotace: kdybych žil před sto lety - jistě bych tíhl k anarchistickým buřičům.
Poslední sloka je hodně hluboká, skoro emoční, citlivá, ovšem velmi pravdivá. Báseň se Ti povedla, moc hezky sis vyhrál se slůvky, snad život vedl Tvoju ruku k napsání těchto slov.
Roboti mi hlásí AVE
14.11.2008 16:48:00 | NikitaNikaT.
Žijem ze dne na den a těšíme se,co zítřek přinese. Buď před osudem obstojíme nebo padneme.Tak nepadej a pevně stůj a vesle žij život svůj. :-))
23.04.2008 20:54:00 | HannyJanny
Je svět pln touhy i beznaděje,
jak tichý je i ohlušující..
-tohle se mi moc líbí...
21.04.2008 19:43:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Krasna basen, ano i ja se tak podobne nekdy citim, nejvice na me zapusobyla posledni sloka, tam jsi rekl vsechno jako clovek , svymi slovy.
07.04.2008 16:14:00 | carodejka